Skip to main content

KVALITNÍ INGREDIENCE.

KVALITNÍ INGREDIENCE.

KVALITNÍ INGREDIENCE.

SKUTEČNÉ VÝSLEDKY.

SKUTEČNÉ VÝSLEDKY.

SKUTEČNÉ VÝSLEDKY.

PORTFOLIO

Naše produkty zlepšují kvalitu života, produktivitu při práci i výkon ve sportu.

Filter

Life

Řada funkčních nápojů ISOLINE.LIFE je navržena tak, aby vám pomohla zvládat každodenní situace pohodlně a zdravě. Zároveň chápeme, jak důležitá je ohleduplnost k životnímu prostředí. Řada ISOLINE.LIFE spojuje všechny tyto aspekty naprosto jedinečným způsobem.

Escalate

Revoluční nápoj, který pomocí přírodních extraktů dlouhodobě posiluje výkonnost, soustředění a vitalitu nejen při sportu. Je ideálním nápojem k okamžitému nabuzení organismu před tréninkem i k dlouhodobé podpoře odolnosti proti zátěži. Není důvod si Escalate nedopřát každý den.

Vitalík / Energína

Děti mají o skvělém drinku jasnou představu: musí skvěle chutnat. Rodičům zase záleží na tom, aby měl nápoj kvalitní a zdravé složení. Proto jsme pro vás vyvinuli takové dětské nápoje, které plně uspokojí oba tábory.

Svaly

Aby tě svaly podržely za každé situace, potřebují pomoc. Jen pokud budou zdravé a vyživené, mohou podávat vrcholové výkony. Ať už zvolíš drink, prášek nebo tyčinku, tvoje svaly ti poděkují.

Výkon

Když potřebuješ nakopnout před tréninkem nebo jakýmkoliv náročným výkonem, řada ENERGY nápojů a tyčinek ti podá pomocnou ruku. Energetické nápoje z této řady obsahují mega dávku kofeinu doplněný o osvědčený mix vitaminu D, zinku a extraktu z klanoprašky čínské (schizandry).

Imunita

Každý hrdina se potřebuje opřít o silnou imunitu, aby ho jen tak něco neskolilo. Pokud se cítíš oslabený, často se o tebe pokoušejí nemoci nebo prožíváš hektické období plné stresu, je nejvyšší čas pomoci tělu se bránit. S našimi nápoji, snacky a doplňky stravy posílíš svou imunitu jednoduše každý den.

Tyčinky

Chceš si zamlsat, ale nejsi příznivcem prázdných kalorií? Pro tyto případy jsme vyvinuli pestrou škálu tyčinek, které zaženou malý hlad i velkou chuť. Mlsání nemusí být důvod k výčitkám. Stačí zvolit zdravější variantu. Naše tyčinky a snacky výborně chutnají, zároveň ale neděláme kompromisy ohledně kvality složení. Místo obrovského množství cukru a umělých aditiv sázíme třeba na kvalitní proteiny nebo oříšky, které jsou skvělým zdrojem zdravých tuků a minerálů. Navíc výborně chutnají a poskytují delší pocit sytosti.

Doplňky stravy

Zdraví je věcí rovnováhy. Obsáhnout ve stravě všechny potřebné vitamíny, minerály a stopové prvky může být náročné. Když nám dlouhodobě chybí důležité složky potravy, otevíráme tím cestu nadměrné únavě, nemocem a zraněním. Správně zvolené doplňky stravy tento problém vyřeší za tebe, ať už jsi sportovec, rodič na plný úvazek nebo ze sebe vydáváš maximum za pracovním stolem.

Připojte se k našim zákazníkům již dnes! Objednejte si ISOline produkty a poznejte ten rozdíl!

Náš prodejní tým je připraven Vám pomoci a zodpovědět Vaše dotazy.